Outfits

Min fredagsdejt

 

 

Jag längtar tills man kan gå utanför dörren såhär. I bara t-shirt och en kavaj över. Tyvärr tror jag att det dröjer ytterligare några veckor till dess, men redan nu märker jag att det börjar bli varmare här nere i södra Sverige. Jag tror helt ärligt inte att jag hade kunnat bort långt norrut. Snö i april är bara inte okej i min värld.

 

Såhär har jag förresten sett ut idag. Jeansen är nya och köptes på Gap i Paris. Jag kan verkligen tipsa om deras jeans för de både sitter snyggt och håller bra kvalitet. Även t-shirten är ny och köptes också i Paris, men är faktiskt från Monki. Jag tror nästan jag får köpa fler i andra färger för den är jag så himla nöjd med. Jag är ju lite av en t-shirt maniac och köper väldigt mycket av den varan. 

 

Jag håller på att värma upp resterna av soppan jag gjorde igår och har stora planer denna fredagskväll. Det blir jag, O.C-maraton och en burk med Häagen-Dazs caramel au beurre salé. Perfect date night.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.