Travels

Hotell med personlighet

 

 

Här sitter jag i en skön fåtölj och ser på TV i mitt hotellrum. Det är andra gången jag bor på Port Hotel här i Karlshamn och jag måste säga att det är ett av de mysigaste hotellen jag bott på. Sköna sängar, god frukost, familjär miljö och riktigt gullig personal. Jag föredrar hotell med lite personlighet och en gemytlig känsla, framför stora opersonliga kedjor där all inredning går i vitt. När man känner sig välkommen och avslappnad under en vistelse borta från hemmet blir upplevelsen så mycket bättre. Nu betalar ju inte jag själv, eftersom att jag reser med jobbet, men det ska ju kännas värt pengarna att bo borta.

 

Jag beställde mat in till rummet när jag checkade in och har precis ätit en portion med baconlindad kyckling med hasselbackspotatis. Nu tror jag att jag ska ta en dusch och sedan lägga mig under täcket och titta på någon serie. Jag fick incheckningschoklad även denna gång – ”ta en av varje!”, befallde killen i receptionen och jag är inte den att säga emot. Så jag har ju lite kvällssnacks, om man säger så.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.