Fun stuff

Ett minne från Paris och Veckans blogg

 

 

Sockersöta Emelie efterlyste fler vardagsbilder från Paris och jag kom på att jag ju faktiskt har en del sådana. Det är märkligt det där hur man kan minnas vissa stunder så himla bra med hjälp av foton. Den här bilden tog min kompis Sofia på mig när vi promenerade inne i Parc Clichy-Batignolles en lördagseftermiddag i augusti 2012. Närmre bestämt den 25 augusti. Det var när hon hade tagit över efter mig som praktikant på Svenska Handelskammaren i Paris (jag praktiserade där våren 2012). Kul också att vi blev vänner och hållt kontakten sedan dess. 

 

Jag har förresten blivit nominerad till ”Veckans Blogg” på Besökstoppen. Lite kul faktiskt. Jag ligger ju inte så bra till dock, haha. Den där Louise Amanda har tagit täten tätt följd av Pellgårns granne.

Om ni vill rösta så kan ni göra det på deras sida (scrolla ner så ser ni det i högerspalten).

 

 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.