C'est la vie

Brothers & Sisters

 

 

Igår kom mina syskon förbi på middag. Det är inte så ofta vi ses bara vi tre. Vi har bott på olika ställen de senaste åren så det har mest varit att vi samlats tillsammans med andra familjemedlemmar när jag och syrran varit hemma i Sverige. Jag tycker nog att vi får göra det oftare nu när vi bor närmre varandra. Det är ju faktiskt det man saknar mest när man bor utomlands, att ha sin familj tillgänglig. Jag och mina två syskon är olika på många sätt, men i grund och botten är vi samma skrot och korn. Vi kommer inte alltid överens men med våra olikheter kompletterar vi varandra. 

 

Jag satt uppe och kvällsjobbade när de gått eftersom jag var tvungen att förbereda inför ett möte och en intervju idag. Jag försöker motarbeta det sviktande immunförsvaret med c-vitamin. Ungefär som att lägga plåster på ett öppet sår. Igår var jag så trött att jag lämnade min resväska vid peston på Hemköp. I helgen får det bli lugna puckar och mycket sömn. 

 

Om jag hinner med allt jag ska idag så får det nog bli ett tidigt träningspass efter jobbet. Jag tänker ofta att ”idag ska jag gå lite tidigare”, men det blir sällan så. Vi får se hur det går. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.