Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Paris best Club Sandwich

Jag har redan skrivit om denna restaurangen som ligger i Paris, men det tål att upprepas för den är verkligen en favorit. De har inte bara god mat, utan även en trevlig lokal och tillmötesgående personal. Maten då? Det finns ingenting att klaga på enligt min mening. Prova deras Club Lacombe. Ett plus i kanten till att de bjuder på riktiga pommes frites och inte sjaskiga halvfabrikat. Dessutom är deras specialitet de smarriga bakelserna och gillar man bakelser (det gör man väl?) så får man inte missa dem vid ett besök på denna bistro. Jag är svag för tartlette aux framboises, så det fick bli en sådan för min del sist jag åt på Lacombe i Paris. Så god så det vattnas i munnen när jag ser mina bilder.
De har även gratis WiFi, en uteservering med eftermiddagssol och Happy Hour fram till klockan 21.
Lacombe, 55 rue des Acacias (metro: Etoile eller Ternes)

 

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Åh, intressant! Jag som gått förbi där så många gånger, spanat in, men ännu inte tagit mig chansen att sätta mgi ned (det finns ju överflödigt med platser att äta på i Paris). Men då vet jag att det där är en fullträff! Härligt med sådanahär inlägg 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.