C'est la vie

Helgen hittills

Denna fantastiska utsikt fick jag en chans att beskåda strax innan solen skulle gå ner över Öresund. Jag, Louise och hennes syster Cissi fick den briljanta idén att åka upp till skybaren på Clarion Malmö Live för en eftermiddagskaffe, men tyvärr var vi inte ensamma om denna briljanta idé. Det var fullt av folk som insett det fina i att avnjuta ett glas vin eller en drink en lördagseftermiddag med utsikt över Malmö. Så vi knäppte av ett par bilder och bestämde att det nog var trevligare att gå dit en dag när det inte var så packat med folk. I stället gick till Renaissance där vi slog oss ner i varsin skön fåtölj och pratade om livets stora frågor medan vi drack kaffe. Igår kväll bjöd jag hem mina grannar på en spontan vin- och ostkväll. Vi satt och pratade, skrattade, diskuterade djupa ämnen tills vi slutligen rundade av strax efter midnatt. Så himla trevligt!

Helgen började för övrigt helt fenomenalt kan jag tala om. För dig som bor i Malmö kan jag verkligen rekommendera att gå och simma på Kockums fredagar mellan klockan 18 och 20.30. Då har de fredagsmys i simhallen. Lokalen släcks ner, förutom själva bassängen, levande ljus tänds och så spelas lugn musik. Dessutom har de två sittningar med aromabastu (varannan vecka män/kvinnor – kolla på hemsidan!). Det var en så himla bra grej att göra på en fredag efter jobbet. Det kostar 65 kronor för gäster och 50 kronor för de med förmånskort. Du kan läsa mer HÄR.
Efter det drog jag och Louise till Green Mango och åt middag. Vi har nu bestämt att detta får bli ett återkommande inslag i vardagen.

Idag sov jag ut och sen har jag ätit frukost i lugn och ro medan jag lyssnat på julmusik. Nu måste jag skynda mig för jag har bestämt träff med en kompis. Vi ska kolla på lite julmarknader och förhoppningsvis dricka lite glögg.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.