Thank god it’s Friday

Igår hade jag en lyxig arbetsdag som bestod av fyra timmar. Jag fick sovmorgon och unnade mig veckans första lyxkaffe (för det mesta dricker jag kaffe på jobbet och det är inte alltid som det är gott..) samt en lunchmacka på väg till skolan. 62 riksdaler kostade det. Jag älskar när kaffe och en macka inte kostar en hel hundralapp. Man kan ju tro att gårdagens sovmorgon till klockan 09.21 skulle ge energi till att studsa upp ur sängen i morse, men det var precis tvärtom. Den här veckan har jag varit så trött och framförallt osugen på att gå upp tidigt. Vilket tre av fem dagar resulterar i stressiga morgnar för att jag ligger och snoozar in i sista stund. Idag tror jag att jag slog rekord. Jag steg upp ca 13 minuter innan jag var tvungen att låsa ytterdörren och traska till bussen. Jag hann faktiskt med bussen.

Så för den med en någorlunda hög iq-nivå så är det nog inte så svårt att lista ut hur jag känner inför det faktum att det nu är helg. Jag sitter på bussen as we speak och ska möta Louise på Kockums. Där ska vi simma, bada bastu och snicksnacka om veckan som gått, följt av fredagsmiddag på lämplig krog. Jag kan inte tänka mig ett bättre avslut på en arbetsvecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen