Varma vinterfötter

Jag har insett att det inte finns så himla mycket som jag faktiskt måste köpa nu. Helst av allt vill jag bara införskaffa sådant som jag verkligen behöver. Som ett par varma och mjuka fårskinnstofflor. Det unnade jag mig nu när lönen swishade in på kontot. Det finns något tillfredställande över att köpa en sak jag önskat mig i flera månader, för pengar jag jobbat hårt för. Jag kände verkligen att jag förtjänade dessa tofflor. For realz.

De kommer från Shepherd och är så mysiga att jag helst av allt hade velat ha dem på mig dygnet runt ända till maj månad. Jag hade ett par liknande tofflor från Shepherd tidigare och de höll i nästan 10 år. Alltså är det riktigt bra kvalitet. Jag tror att vi kommer trivas bra ihop i vinter.

 

 

Idag hade jag en lång arbetsdag (Sedan kom inte bussen heller. Surprise surprise. Not.). Jag var inte hemma förrän framåt halv sju. Ikväll har jag faktiskt tränat. Det kom nog däremot som en överraskning för alla som läser, men ni vet vad de säger. Plötsligt händer det. Nu ska jag in i duschen och efter det krypa upp i soffan i mina tofflor och se klart på en 15 år gammal psykologisk thriller jag började titta på medan jag lagade mat. Jag ser inte bara fram emot fredag på grund av den uppenbara anledningen att det är helg, utan för att jag ska göra något riktigt mysigt. Veckan får gärna gå snabbt.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen