Weekend

Ja må Nöjesguiden leva!

Min lördagseftermiddag var ganska mycket festligare än vanligt eftersom att jag var inbjuden till Nöjesguidens 35-årsjubileum. En av mina vänner jobbar som säljare hos dem så hon bjöd in mig och väl på plats gjorde jag en annan kompis och hennes gäng sällskap. Festen hälls på MJ’s, som ni nog förstått är ett av mina nya favoritställen i Malmö. Jag gillar att det känns som en flott cocktailbar, men med en väldigt avslappnad atmosfär. Jag tycker verkligen att de har lyckats helt fenomenalt med både personalrekrytering och image.

Det bjöds på bubbel medan folk minglade runt och jag träffade på en massa trevliga nya bekantskaper. Sådana tillställningar ger mig så mycket energi. När jag omges av människor som jag skrattar med och som tillför en riktigt skön känsla i själen. Bilden på mig förmedlar verkligen hur glad jag kände mig just den eftermiddagen. Efter ett tag fick vi även tårta och kaffe, sedan fick alla gå in i rummet där bak och fortsätta festligheterna. Jag träffade även på några bekanta ansikten vilket var roligt, bland annat bloggaren Maria Busck som jag träffat på ett tidigare event. Trevligt minsann.

Eftersom att det startade kl 14 så fick jag hela tiden en känsla av att klockan var mer än den faktiskt var, och efter fyra timmar var det lagom att dra vidare. Dagen avslutades med middag hemma hos Julia tillsammans med hennes syster som var på besök. Efter det ville de gå ut och dansa, medan jag kände att det räckte så för min del, så jag åkte hem. Ibland är det bättre att sluta på topp än att gå all in när inte orken finns kvar. Jag lär mig hela tiden om mina begränsningar och hittar acceptansen när jag inte har energi kvar för att vara social. Då får det vara okej att säga nej och tacka för mig.

Hursomhelst. Tack fina Pierina för en lyckad fest och tack Nöjesguiden för tårtan. Jag åt två portioner.

0 kommentarer

  • ISA

    Men värst vad du minglade runt då! Flott tillställning, sånt där är alltid så roligt! har ju mitt höstmål att jag ska ”nätverka” mer, tycker fan jag lyckats ganska bra 😉 Du med tydligen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.