Ett ofrivilligt avbrott

Hej vänner! I’m back. Har ni saknat mig? Som ni säkert märkt så har bloggen legat nere i några dagar. Jag hade alltså inte raderat bloggen, blivit hackad eller försvunnit från cyberspace. På grund av tekniska problem med Finest.se’s server så låg hela portalen nere i nästan tre dygn. Det var alltså inte min mening att försvinna helt från den skriftliga och bildliga etern.

Det är faktiskt inte så mycket som hänt sedan vi hördes sist. Jag var på julmarknaden på Katrinetorp och blev lite förbannad över att folk utnyttjar julen för att tjäna extra mycket pengar. Hur kan man ta 80 kronor i inträde till en marknad där ingenting annat erbjuds än dans kring granen och ponnyridning? Plus 20 kronor i parkeringsavgift. Inte ens glögg bjöd de på. Sådant gör mig så himla provocerad. Utöver detta så har jag jobbat. Är så tacksam för att få arbeta med så härliga människor varje dag som backar upp, peppar och ger en massa positiv energi. Barnen tar såklart ibland lite av den där energin, men oftast är de ganska roliga och härliga. Som när de under lunchen börjar prata om kannibalism och zombier som äter ”homo sapiens” (De kan inte komma ihåg att vara tysta, men homo sapiens lägger de på minnet, HAHA!), medan man sitter och försöker svälja maten utan att den kommer upp igen. Eller pratar non stop i tio minuter om ett häst-spel med ALLA detaljer som ingår i detta ”skitroliga spel”. Jag nickar och säger ”Åh så kuuul det låter” som på autopilot samtidigt som jag anstränger mig för att låta genuint intresserad.

Nu har jag tre dagars jobb kvar innan semestern. Jag räknar ner dagarna tills jag kan gå utomhus utan vinterjacka och tre lager yllekläder. Nästa tisdag är jag vid denna tiden på flygplatsen, flanerandes bland hyllorna i taxfree-butiken medan jag väntar på att boarda ett plan till fjärran öster. Där min älskade syster väntar på mig. Några dagar senare står jag förhoppningsvis på en strand med varm sand mellan tårna medan jag sörplar i mig en paraplydrink. Jisses vad jag längtar.

0 reaktioner på ”Ett ofrivilligt avbrott”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen