C'est la vie

Helg snart?

Efter middag och tröstande pussar från min älskling mådde jag mycket bättre igår kväll. Även om jag inte har min egna familj här så har jag honom och han är nästan som min familj. Bara att jag älskar honom på ett annat sätt. Och till mina vänner och familj, JAG SAKNAR ER.

Nu är det såklart jobb igen. Usch det är så svårt att komma upp på morgonen nu när det är sådär ruggigt och tråkigt väder ute. Någon annan än jag som längtar efter helgen?

0 kommentarer

  • Anna . P

    Längtar mer eller mindre alltid efter helg! 😉 Vem gör inte det?! Fast jag kan ju ha mina helger mitt i veckan ibland, eftersom jag jobba helg då & då… Men det e inte så dumt det heller, passar mig rätt bra. Så just nu har jag helg, blev helg måndag & tisdag istället denna veckan.

    Men håll ut, helgen e snart här igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.