C'est la vie

Stuck at the office

Ibland blir jag galen på fransmän. Som nu, när vi hyrt ut vårt konferensrum åt ett företag och de såklart fortfarande är kvar. Inte ens när städaren kom och Victoria gick hem fattade de vinken. Jag kan inte gå innan dem och måste dessutom städa och göra i ordning i konferensrummet eftersom styrelseordförande kommer hit i morgon bitti (då måste jag för övrigt vara här tidigt också) med en viktig klient.
Jag vill åka hem och äta alla hjärtans dag-middag! Och kramas med killen. Kan de inte förstå det? Som tur är håller Ina mig sällskap på FB-chatten. Men alltså, har de inte gått kl åtta så kör jag ut dem.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.