Tankar & Funderingar

To far away

Det jobbigaste med att bo utomlands är inte bristen på lösgodis och effektiv byråkrati. Det värsta är att vara långt från sina nära och kära. När jag ser de här bilderna blir jag lite blödig. Familjen hade myskväll hos syrran igår kväll och ni kanske inte ser det jag ser, men lilla brorssonen kryper! Och jag missar allt. Jag kunde inte bara poppa ner från min lägenhet och umgås med de jag älskar. Det är det jobbigaste. Till följd av en mindre bra dag bränner tårarna bakom ögonen. Jag hade behövt min familj just nu. Eller jag behöver dem såklart alltid.

Men snart kommer C hem från jobbet och då kommer jag inse varför jag är 1000 km från min familj. Jag har gjort en lasagne till middag. Det ska bli gott!

0 kommentarer

 • Syster

  Åh. Älskade, fina, söta. Det finns gott om gos kvar till dig också. När du skriver såhär bränner tårana bakom mina ögonlock också. Sen kommer vi sitta där (som timon och pumba i lejonkungen efter de sjungit "är utan tvekan slut") och böla på varsen del av europa. Vi måste ses snart. Kan säkert ta med mig lite svensk byråkrati och godis också då!

 • Madeleine

  Okej jag säger nu. Vi ska snart skicka ut "save the date"-grejer. Men eftersom ni är långväga och behöver mer planering så säger jag nu. Den 25!!

  Jag fick värsta hem-familjs-känslan av dina bilder! Eller din systers bilder…? Mysiga i vilket fall som helst. De "ser" varma ut.
  Kram

 • Karin

  Usch, har också haft en sån där idag! Började med att jag kollade på Top chef och alla dem fick besök av sina familjemedlemmar och det var typ gråtkalas… och jag började gråta jag med såklart! då längtar man så mycket efter sin egna familj och önskar man bodde närmare varandra! Men tur att man har pojkvännen att krypa ner hos såklart 😊

  Jo, franskan går bra! Vi har ju bara pratat franska sen vi träffades, så det vore nästan konstigt om det inte gick framåt. Haha. Har blivit illa tvungen att lära mig franska! Nu har jag bott här två år sammanlagt, så skulle väl säga att jag pratar flytande nu. Men inte felfritt, såklart. Hur går det för dig med språket? Måste vara skönt med en svensk arbetsplats! pratas det svenska där?

 • mikael

  När jag var i Colombia klagade jag på byråkratin. Träffade en fransman som sa att Colombias byråkrati inte var nånting i jämförelse med den franska 😊

 • Emma

  Hej! Ja, visst är det ibland jobbigt att bo långt ifrån sin familj 😟! Känner det ännu mer sedan jag fick barn. Hade varit så kul att bara kunna åka hem till mamma,pappa,syster och kusinerna och ha det mysigt då och då. Men,men…man får passa på de gångerna man ses! Ha en bra dag 😊, Emma i Meaux

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.