Shopping

From me to me

 

 

Jag blev fast anställd på mitt jobb från och med den 1 april, och fick dessutom en liten löneförhöjning, så jag tyckte att jag förtjänade någonting riktigt fint. Så jag gav mig själv en dyr påskpresent från Marc by Marc Jacobs. Närmre bestämt en armbandsklocka som jag hade gått och suktat efter i ett par månader. Marinblått läderarband och en urtavla i ”roséguld”. Jag köpte den på Galeries LaFayette i Paris och det var faktiskt den allra sista. Tydligen är dessa klockor väldigt populära eftersom Marc Jacobs snart lägger ner detta undermärke. Dessutom var det ett smart drag att betala med mitt danska bankkort för då blev den 300 kr billigare än på hemmaplan.

 

Tyvärr tror jag inte att den kommer hjälpa mig att bli bättre på att passa tider. Jag sitter just nu på bussen och är en kvart sen till en söndagsfika. En gång tidsoptimist, alltid tidsoptimist. Jag är nog obotlig tyvärr.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.