C'est la vie

Monday in Paris

 

 

Jag skulle slänga ner mascaran i väskan innan jag gick till bussen i morse, men tyvärr glömde jag det. Jag sminkar mig inte jämt, men utan mascara ser jag ut som ett lik trötta dagar. En måndag dessutom, när jag har ett möte på förmiddagen. Men det finns ju värre saker i livet än att glömma sminka sig.

 

Min måndag förra veckan såg för övrigt lite annorlunda ut än denna gör. Det var min sista dag i Paris så jag tog mig bort till Étoile och promenerade längs med Avenue Victor Hugo in i 16:e ända bort till Trocadero och sedan tillbaka. Jag köpte fika på Monoprix, provade en fin klänning på BCBG Max Azria som hade passat så himla bra till bröllopet jag ska på i juli (priset och materialet i 100 % polyester gjorde att den fick hänga kvar i butiken), reafyndade ett par nya vårskor på Minelli och gick runt och njöt av en solig måndag.

 

 

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.