C'est la vie

Frisk luft och prasslande löv

Jag är måndagstrött som vanligt, men jag hade en så bra helg att det inte gör någonting att jag känner mig seg som en senig köttbit. Förra veckans regnväder verkar denna veckan ha bytts ut till ganska så behagligt höstväder vilket gör stor skillnad för min sinnesstämning. Igår tog jag mig ut på en söndagspromenad innan middagen och även om det var lite kyligt så fanns det en härlig friskhet i luften. Att gå ut på en promenad i solen samtidigt som jag pratade av mig i telefon med en god vän var precis vad jag behövde. Vissa dagar går jag inte utanför dörren, men dagsljus och motion är inte att underskatta. Just hösten är en perfekt årstid för det.

Det finns fem saker jag tycker om med hösten:

1. Prassliga löv
2. Fungerande element
3. Min födelsedag
4. Kläder i merinoull
5. Att luften varken är för torr eller för fuktig så att min hy är sådär perfekt len hela tiden

Vad tycker du mest om med hösten?

 

Idag måste jag cykla bort till Hi-Fi Klubben och hämta en ny sladd till mina hörlurar, sen ska jag ta mig till biblioteket och möta upp med Madde. Ikväll kommer en kompis över hit. Nu ska jag röja undan disken och sedan göra mig redo för att gå ut.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Oh, jag minns fortfarande när vi cyklade genom denna allé och jag vill minnas att vi lyckades fota några fina höstfoton den gången också. Många år sedan nu men hoppas vi ses snart igen! Hösten är verkligen en favoritårstid. Älskar att få boa inomhus, tända upp med ljus och mysbelysning. Ägna en hel dag åt en bra bok eller serie, pälsa på sig tjocka mysiga tröjor och halsdukar, promenera ute i den friska och krispiga luften. Ja, listan kan göras lång. De där grå och regniga dagarna som ändock utgör majoriteten av hösten glömmer jag lätt i mitt romantiserande 😉 Kram

  • christinestories

    Ja det gjorde vi ju! Fast jag tror att vi promenerade, hehe 😊 Ja men det gör vi, någon gång <3 Det är lätt att romantisera men det är väl de där dagdrömmarna om de fina minnena som gör livet lite extra värt att leva 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.