Procrastinating

 

Jag är tydligen expert på att skjuta upp saker. Säga att jag ska göra något och sedan gör jag ändå inte det. Som att jag inte vikt all tvätt som legat framme i fyra dagar, eller gått upp med lådorna till vindsförrådet och hämtat ner höstkläderna vilket jag sagt att jag ska göra sedan i torsdags. Eller att jag lovat mig själv i flera dagar att äta middag i rimlig tid och sedan gå och lägga mig tidigt så att jag inte är så himla trött på morgonen. Här sitter jag nu i stället och äter min väldigt sena middag. Jag kommer troligtvis kolla på en serie lite för länge, eller typ börja färga ögonbrynen vid elva. Det är sådant jag gör i stället för att gå och lägga mig i tid på vardagarna. Tror ni att jag hämtade den där sladden till hörlurarna idag förresten? Nej, såklart inte. I morgon MÅSTE jag verkligen göra det.

Det är problem med bilduppladdningen just nu, så här får ni det enda fotot från idag som ville laddas upp. Utsikten från en balkong jag satt och njöt på idag i den ljumma sensommarsolen. Jag får berätta mer om det i morgon när bildproblemet förhoppningsvis är löst.

Som komplement till den intetsägande bilden ovan så får ni ett trevligt litet (jag ska ju inte förminska saker, men det låter liksom mysigt att skriva ”litet”) musiktips. En sådan där låt som man sätter på när man städar, haft en dålig dag eller bara vill dansa runt i lägenheten. Den spelas flitigt på min Spotify just nu. Det är nästan i klass med Titanic-eran när jag satte på My heart will go on på repeat hela natten i typ en månad. Sedan vaknade jag ibland klockan fyra på morgonen av ”neeeear faaaar, whereeeever you are…”. Hursomhelst. Lyssna på denna. Allt blir ju sådär powerful och grymt när Sia är mer på ett hörn.

 

 

0 reaktioner på ”Procrastinating”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen