C'est la vie,  Weekend

Friday night out

IMG_9618 IMG_9625 IMG_9622 IMG_9628 IMG_9627

Igår fyllde Fia år och det firades ordentligt. Lite väl ordentligt för min del kanske för idag är jag trött. Fast jag hade i alla fall en riktigt bra kväll! Vi började med ”sundowner”-picknick på stranden, närmre bestämt på Clifton 1st, med ett gäng av hennes trevliga vänner, syster och pojkvän. Vi var kvar ända till efter klockan tio och tog sedan en Uber till Fia och Bretts lägenhet för en snabb mellanlandning. Vi hann med en shot tequila också innan vi åkte vidare till en riktigt schysst bar som hette Hank’s. Väl där mötte fler folk upp med oss och vi tillbringade resten av kvällen med att dricka bubbel, dansa till låtar vi inte kunde texten till och fylleprata om ämnen man pratar om när man känner sig lite extra öppenhjärtad. Vid halv två kände jag att det var dags att bege mig hemåt. Ni vet, det gäller att sluta när man är på topp. Särskilt när man (jag) hoppar in i fel Uber.

Jag avslutade kvällen med en stor portion Coco Pops till nattamat och sov sen till halv tio. En kompis äger ett café i Sea Point och erbjöd sig att skicka en Uber och bjuda på frukost. Ja tack! Det är dessutom lagom varmt idag för lite stadsstrosande så det tänkte jag ägna mig åt idag.

Vad hittar du på idag?!

0 kommentarer

  • Amina

    Haha nej, tog du fel über? Men det gick bra ändå förstår jag? Idag har jag och Martin varit ute och sprungit på förmiddagen, och på eftermiddagen har jag sovit en blund… Ska nämligen jobba natt…. ensam… och det är den 25:e…. Man kan säga att jag antagligen behöver ladda upp. Men det regnar nu och är äckligt väder så det är jag jätteglad för – hoppas det håller folket inne, men antagligen inte…

  • teruko

    Tja, som ”stadgad” äldre dam är väl upplevelserna i afton inte så upphetsande, men vi har varit hemma hos en f.d. kollega och ätit norrländska lokalproducerade tapas + hälleflundra med skirat smör och pepparrot. Därtill en god Riesling. Är helt nöjd 😊

  • christinestories

    Haha ja jag insåg det innan han körde iväg! Som tur var 😉 Usch då! Hur gick natten då? Hoppas inte den blev alltför hektisk!

  • Sara

    Tequila och bubbel lät ju som en vinnande kombination. Ibland är det verkligen värt att fira lite för ordentligt!! 😊 Ha en härlig måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.