C'est la vie

När inget går som man vill

IMG_9537

Jag är så trött så jag ser i kors. Det är så jag undrar varför jag sitter framför datorn för jag är så himla, himla less på detta sega internet nu så jag snart slänger datorn i väggen. Nej, det gör jag såklart inte för den kostar en halv förmögenhet och det vore lite väl drastiskt. Jag håller på med ett projekt just nu vilket är att skapa en blogg för jobbets räkning, men det tar sådan tid av flera anledningar. Till exempel att det hela tiden är nya saker som ska läggas till och att internet som sagt är fruktansvärt långsamt. Jag orkar knappt så dåligt det är. Det tog mig en timme bara att ladda upp ett inlägg på jobbets Facebook-sida. Till slut frågade en av mina flat mates lite försiktigt ”Christine… are you ok?”, med anledning av att jag satt på golvet i hallen och svor åt att det tog tio minuter att ens öppna en sida trots att jag satt precis vid boxen. Haha! Tur att jag bor med så chill personer som inte blir helt förfärade för att jag får frispel på teknikstrul.

Dessutom har jag typ 32 myggbett varav ett sitter precis under höger öga. Det kliar inte (till skillnad från de andra – olidligt!) men jag ser ju inte klok ut. Kul såhär inför helgen när jag ska på födelsedagsfest och annat galej. Att det varit hundra grader varmt idag (okej, 33 då) har inte direkt hjälpt för mitt rum är som en bastu och jag är helt matt och klibbig.

Nämnde jag att det är den där veckan på månaden? Jag tog en sömntablett för en stund sedan och nu ska jag lägga mig ner och vänta på att den kickar in så att jag får sova nio timmar. I morgon är det fredag. Äntligen! Om jag bara får bli klar med bloggen så att jag får en chans att slappna av. Gud så skönt det ska bli.

God natt!

0 kommentarer

  • Anna

    Fyyy, ibland har man bara dagar då precis allt går feel. Såå segt! Och på tal om segt, ett segt internet kan driva vem som helst till vansinne! Skickar dig massa styrka och energi, idag känns allt förhoppningsvis bättre. Projektet lät för övrigt väldigt spännande med jobb-bloggen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.