C'est la vie

FRIDAY BABY!

 

Jag hade nyss skrivit ett inlägg men blev utloggad när jag uppdaterade. Jaja, c’est la vie. Det jag ville säga var att jag haft en bra dag och att jag är på väldigt bra humör idag. I eftermiddags åt jag först en väldigt mysig lunch med killen och efter det har jag varit på ärenden, möten och intervjuer runt stan, bland annat i 7:e. Jag gillar den delen av stan och hur vackert det är när Eiffeltornet sticker upp mellan byggnaderna när man går förbi.
 
Nu ska vi äta middag och sedan åka iväg för att möta upp två vänner för ett glas eller två på en bar.
 
HAPPY FRIDAY!
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.