Things I like

Hey Soul Sister

 

Bilder från sist hon var här i oktober 2009. Här hittar ni fler bilder från när hon var här.
 
 
Vad var det för roliga nyheter från min syster igår kväll kanske ni undrar? Jo, så här är det.
HON KOMMER TILL PARIS!
 
Om drygt två veckor dimper hon in och ska vara här i nästan en vecka. Jag är så himla glad för ni anar inte som jag saknar min syster. Hon är en sådan som jag kan skratta så jag gråter med åt helt knäppa saker och vi kan prata om nästan allt. Vi har ju växt upp med varandra och känner varandra utan och innan. Hon hjälper mig när jag behöver råd och jag blir den överbeskyddande storasystern när hon är den typiska barnsliga 21-åringen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min syster. Det är det roligaste som finns, att ha syskon.
 
Nu får vi i alla fall massor med tid att umgås, skratta så vi får ont i magen, tjafsa om systersaker, strosa runt och inte göra någonting speciellt. Det ska bli så kul!
 
Julia bor förresten i London och om ni går in på hennes BLOGG kan ni läsa om hennes liv bland english fellas och samla på er alla möjliga London-tips.
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.