Fun stuff

TJA TJA

 

Igår kväll körde vi en favorit i repris och mötte upp Anaïs och Nicolas på Le Jaja (uttalas tydligen inte alls som ett svenskt ”ja ja” utan mer som ”tjatja”, men jag skiter i det och uttalar det på mitt sätt). Jag och Anaïs lärde Nico hur Instagram fungerar, de berättade om sin spännande semester på Madagaskar och själv försökte jag göra allt för att inte tänka på hur stelfrusna mina fötter var. Det var svinkallt igår kväll och jag är glad att jag tog mina converse med strumpor och inte ballerinaskor. Anaïs hade flipflops. Galna kvinna! Hur som helst en väldigt trevlig kväll.
 
Nu ska jag äta min frunch bestående av avokado/äggmackor och sedan ska jag på bio med Sofia. Vi har fått gratisbiljetter till en svensk film som går här i Paris. Det ska bli spännande för jag har aldrig sett en svensk film på bio här i Frankrike. Som tur är så är den inte dubbad!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.