C'est la vie

Fresh start

IMG_8856

Jag hade tänkt skriva ett blogginlägg i morse men jag hann aldrig för jag prioriterade att snooza i en timme i stället. Efter det var jag iväg på ett möte med min nya general manager, som ska hjälpa min chef. Det var ett både givande och motiverande möte. Ibland är det så befriande att bara lägga fram alla korten på bordet och vara ärlig. Öppna hjärtat och säga precis det man tänker på (med viss social filtrering såklart). När bemötandet inför det är positivt och det märks att man pratar med en lyhörd person så känns det ännu bättre. Det kommer bli bra det här för min magkänsla säger mig att det är precis den personen som behövs i företaget. Det finns många idéer inför det nya året och jag tycker att det ska bli riktigt kul att förverkliga dem. I januari känns det lite som att vi börjar på nya kula och jag ser fram emot att börja jobba på riktigt igen på måndag.

Efter lite lunch ska jag nu ta tåget in till stan. Det finns en park nära Wale Street som jag har velat besöka ett tag så dit ska jag bege mig. Ikväll ska jag på avskedsmiddag för en vän som flyttar härifrån på söndag, men jag är riktigt trött och ska troligtvis iväg hela dagen i morgon så det blir nog ingen sen fredagskväll för mig.

PS. Are there English speaking readers who wishes for me to write a short translation? I did it for a while but it’s very time consuming. I’m just wondering if google translate works properly. Let me know!

Enjoy your Friday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.