C'est la vie

Oats and berries

IMG_8750 IMG_8754

Jag har upptäckt Sydafrikas bästa butik – Woolworths. Det är till viss del dyrt som satan men det påminner mig så mycket om Monoprix så jag har såklart blivit upp över öronen förälskad i denna butik. De har en massa grejer som inte de vanliga mataffärerna har så varje gång jag åker förbi en så måste jag gå in där. Det är bara typiskt att det inte finns någon här i Observatory. Igår när jag var i stan köpte jag med mig färska bär som jag nu äter med min gröt. Riktigt smarrigt kan jag tala om. Ifall ni nu är tveksamma, men det är ni nog inte för det är lika gott som det ser ut.

Jag pratade förresten nyss med min syster som befinner sig på Paris flygplats för att ta sig vidare till Centralamerika där hon ska resa runt i några veckor. Jag är så stolt över henne som gör en sådan resa och tycker att det är sååå modigt med tanke på att det är första gången hon gör en resa på egen hand. Storasystern i mig hade velat vara där och vinka av henne och mjukt tala om för henne att allt kommer gå bra. Ge henne en kram. Ska vi inte skicka lite pepp och kärlek till henne? Heja heja syster yster, du är grym! <3

Nu sitter jag och väntar på att bli upplockad av Fia och Brett. Vi ska åka till ett ställe som heter Silvermine, vilket tydligen är ett naturreservat där man kan bada. Det ska bli riktigt härligt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.