C'est la vie

Floating through life

IMG_8939 IMG_8940 IMG_8933 IMG_8935 IMG_8944

Idag åkte jag iväg till Silvermine Dam, som ligger i Table Mountain National Park, och hängde där hela dagen med Fia, hennes kille Brett och ett stort gäng av deras trevliga vänner. Området är tydligen populärt för hiking men där finns även en liten insjö som man kan bada i. Vi tog med oss mat och sedan stannade vi hela eftermiddagen. Fia och några andra hade med sig uppblåsbara madrasser och vid ett tillfälle snodde jag åt mig en sådan, men det blåste ganska mycket så vi råkade hamna på andra sidan sjön. Som ni ser på sista bilden så är det inte ovanligt att stöta på en och annan Babian i parken. Note to self: lämna aldrig bildörrar öppna med mat synligt inne i bilen.

Jag kom hem vid fem och efter en dusch har jag mest chillat här hemma. Det var skönt att mellanlanda lite, men nu ska jag byta om för att åka in till stan. Erica och jag bestämde oss för att lyxa till med middag och drinkar ikväll. Det är ju trots allt lördag.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.