C'est la vie

On top of Lion’s Head

IMG_8974 IMG_8949 IMG_8955 (1)

I morse fick jag äntligen göra min första hike upp för ett av bergen som omringar Kapstaden. Eftersom att det var första gången för mig så körde vi Lion’s Head, vilket inte är lika högt som Table Mountain och således lite kortare och lättare. Jag är ganska höjdrädd så vid ett par tillfällen fick jag tala om för mig själv att inte titta ner, och själva hiken var ganska tuff vid sina ställen. Belöningen däremot var oslagbar. Vilken utsikt! Ja ni ser ju själva. Dessutom var det lagom varmt så att vi inte behövde svettas ihjäl. När vi sedan kom upp så skingrades molnen och solen kom fram. Väl nere på säker mark så åkte jag och Fia till Bacon on Bree där vi mötte upp med Brett för en välförtjänt brunch.

Jag har en hel del foton att visa men jag hinner inte riktigt nu för jag måste äta lite mellanmål och sedan göra lite frilansjobb som jag skjutit upp hela helgen. Och håll utkik ikväll för då kommer kamera-inlägget. ”Well it’s about time”, tänker ni nu. Ja jag vet, hopplöst.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken fantastiske hike och vilken utsikt! Väl värt mödan att ta sig upp dit kan tänkas. Jag blir bara mer och mer sugen på att besöka Sydafrika desto mer jag läser om dina resor och utflykter. Skall bara övertala sambon som inte är fullt lika exalterad som jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.