C'est la vie

Från Paris till Malmö

Resan till de skandinaviska trakterna gick bra och när jag satt på flyget och vi gjorde oss redo för landning kände jag mig så glad så jag satt där och fånlog för mig själv. När jag dessutom hörde en kille på Öresundståget säga ”ja, de va dö jobbät” (översättning till de som inte förstår skånska = det var så himla jobbigt) så visste jag att jag var på hemmaplan.

Väl framme i Malmö blev jag mött av mamma och syster, gud som vi saknat varandra. Det var så fint väder så vi gick en stund på stan innan vi promenerade hem. Nu sitter vi i köket, skrattar åt dåliga skämt och kombinerar matlagning med blogg-uppdatering. Om en stund kommer brorsan också så jag tror jag får koncentera mig mer på matlagning än bloggning.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.