My Sweden

It’s good to be home


Syrran och mamma.


Jag på Stortorget.


Här skrattar vi så vi gråter åt en app som förvränger rösten, haha.


”I’ll never let go Jack, I’ll never let go”

Det är underbart att vara hemma och jag är så glad över att få umgås med nära och kära igen. Igår kväll efter middagen gick jag och syrran hem till Sophia. Vi skrattade, pratade, åt godis och kollade på film. Jag vaknade i morse av att någon sjöng Good morning starshine och sen Sophias nylle fram när jag öppnade ögonen. Haha!

Vi åt frukost framför resten av Titanic och jag har fått kolla in ett spännande projekt som hon och hennes skådespelande vänner håller på med (det kommer lite info om det på bloggen senare idag så missa inte det!). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en eftermiddag med andra familjemedlemmar. Vi hade tänkt dra till Västra Hamnen men det regnar och är grått så vi kanske gör något annat.

0 kommentarer

  • Mia

    Det är något man blir smärtsamt medveten om när man bor långt bort: att inte ha sina vänner nära. Jag trodde alltid att vänskap håller oavsett men att vara riktigt riktigt nära kräver ändå ett visst underhåll. Jag märker en stor skillnad på mina vänskaper idag gentemot hur de var när jag ständigt var utomlands. Njut av din tid hemma!

    För övrigt, grymt snygg väggfärg. Älska grått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.