Outfits

For warmer climate

Jag längtar tills det är så varmt att jag kan gå runt med min sköna blus utan kofta, strumpbyxor och jacka. Jag hatar kyla. Särskilt i den här stan där man åker en massa metro och det är tusen människor. Man har fem lager på sig och sen när man ska stå och trängas med alla så blir man jättevarm. Åh vår, kom hiiit!

Jag köpte föresten nya örhängen igår på H&M. Silvriga med en massa krams på. Kommer bli favoriter, det vet jag redan nu. Med ett tillgodokort så kostade de mig 0 euro. Nice huh?

Kjol, Gina Tricot. Blus, New Look. Strumpbyxor, H&M. Armbanden är blandade. Thomas Sabo, silver från Marocko och ett med pärlor från H&M.
Till det har jag Converse. Matchar inte så bra, men ack så skönt. 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.