Outfits

Dressed and ready to go

Det är fredag hörni! Även om jag just nu är arbetssökande, och siktar på ett jobb där jag inte längtar efter helgen redan på tisdag morgon (finns det något värre än en arbetstillvaro i vilken man enbart lever för veckans lediga dagar?), så har ändå veckoslutet någonting festligt kring sig. Särskilt nu på våren när soltimmarna blir fler och uteserveringarna öppnat för säsongen. Det är ungefär det jag har siktet inställt på denna fredagseftermiddag. Jag tog mig själv i kragen idag och använda all min självdisciplin för ett träningspass. Efter fyrtiofem minuter på gymmet drog jag hem för lunch och dusch. Nu är jag påklädd och redo för att lämna hemmet i några timmar. Jag ska iväg på några ärenden och sedan möta upp min kompis Marie för en AW med efterföljande middag. Det blir trevligt!

Jag beställde ett par riktigt snygga och sköna vita jeans häromveckan som jag drog på mig fredagen till ära. Bilderna är fresh out of the minneskort så det är såhär jag kommer se ut under kvällens gång. Skjorta och jeans från H&M (länk till brallorna HÄR), kofta från ARKET (finns HÄR) samt gamla skor från & Other Stories och väska från WERA.

Tyvärr upptäckte jag två fläckar på vänstra byxbenet men jag orkar inte bry mig för jag tror inte att det syns så mycket med koftan på. Nu får det vara så. Jag får vara lite skitig helt enkelt.

Aight. Med det önskar jag dig en underbar fredag! Vi hörs snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.