C'est la vie

A date at Starbuck’s


Jag tonade håret mörkare dagen innan jag åkte tillbaka till Paris, men det är nästan tillbaka till vanliga färgen nu. Kanske ska prova på att slinga det nu istället?


Emilie, lika glad och söt som alltid 🙂


Det blev en frappuchino mocha istället. Kände inte för varmt kaffe när jag sprungit mig varm. Där var helgens träning iafl! 😉

Åh det var så kul att träffa Emilie idag! Har saknat henne massor och nu fick vi en lång pratstund på Starbuck’s.
Och hon kommer dessutom kanske komma till Paris flera gånger i vår eftersom hon fått värsta coola jobbet. Är så glad för hennes skull! Och en stolt vän. Hon är så duktig den sånglärkan. 😉 Sen ska jag nog åka och hälsa på henne i Helsingfors i sommar. Hoppas jag har tid och råd till det!

Jag kom jättesent till vår date, haha! Fick typ springa till metron och sen råkade jag åka en station för långt eftersom jag satt och sms:ade. Sen fick jag för mig att det var bättre att gå upp och kuta från Hotel de Ville till 4:an på Chatelet, än att åka tillbaka och byta. Sen blev jag typ överfallen av en tiggare. Han hoppade fram till mig och skrek ”donnez moi d’argent!”(= ge mig pengar!). Hahaha, blev skiträdd! 😛
Var alldeles varm och slut när jag äntligen kom fram. Ja, herregud. Men jag kom dit iafl, och resten av dagen har varit riktigt bra. Soligt och varmt är det i Paris idag. I love it!

Nu ska jag och lillen titta på DVD. Ciao!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbart att våren redan verkar vara i antågande, önskar att den kunde blicka lite norrut också. Nu är jag nöjd med vintern för i år.
    Hoppas du får en fortsatt trevlig fredag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.