Vardagslyx

It’s friday baby!


Snart blir det kaffe… men ingen café creme utan en tall mocha sans creme fouetté… yummie!

Jag sitter här med min dagliga gröt. Eller ja nu låter det som att det är en vardagsvana, men det är det ju inte. Men ska bli! 🙂 Råkade ta lite för mycket salt i gröten så den smakar extra gott. Hellre lite mer salt än för söt, tycker jag. Vaknade tio i nio idag, INNAN klockan ringde. Har typ aldrig hänt! Känner mig riktigt glad och pigg. Lovely!

Jag ska träffa Emilie kl 11 vid St Michel, vilket är ca en halvtimme härifrån, så jag måste snart bege mig. Å andra sidan så var hon sen säkert 8 av 10 gånger när vi skulle ses när hon bodde här. Hihi. 😉 Så kanske inte är hela världen om jag är sen 10 minuter…?

Oh well, får nog knyta på mig Conversen nu i vilket fall som helst. Igår höll mina fötter på att dö i högklackat så det får bli bekvämt idag.

Ha en riktigt härlig fredag mina vänner!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.