C'est la vie

Purple for my keys


Lila nyckelring från Marc Jacobs. Blixten gör den lite ljusare än vad den är.

Jag tog på mig fel jacka idag, så nu har jag frusit hela eftermiddagen. Jag får skylla mig själv såklart. Att jag aldrig lär mig, haha!

Jag slutar jobba kl 20 ikväll och efter det ska jag unna mig en club sandwich från Lacombe. Sååå gott. Har inget hemma att laga av och så kommer jag hem så sent, så det får bli så ikväll. I morgon ska jag åka och storhandla innan jobbet!

Gick föresten förbi Marc by Marc Jacobs idag. Behövde en nyckelring så det fick bli en sån här lila. Fin eller? Köpte ett par stycken i julklapp till några av mina vänner. Syrran har faktiskt en sån här lila med.
Nyckelringssystrar. 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.