Vardagslyx

Grapefruit

Har ätit en bra och nyttig frukost idag. Gröt och en skiva grapefrukt(un pamplemousse på franska).
Övriga nyheter är att jag fått ett myggbett på axeln, att jag fått nageltrång på högra tumnageln och att det regnar idag… igen. 

Lyssnar på John Mayer just nu. Det var en lång period då jag inte kunde lyssna på honom eftersom alla låtar påminde om en person och mysiga helgmornar då vi lyssnade på skivan Heavier Things. Men nu är det bara musik för mig. Visst för det tillbaka minnen, men bra minnen och inte ångest som i början. 🙂 Skönt.

Idag jobbar jag inte hela dagen, men däremot så jobbar jag sent på fredag. Men det gör inget för jag tycker det känns bra att jobba mycket denna veckan. Jag vet ju att jag kommer vara ledig en del i februari. Och så har jag massor med trevligheter inplanerat i helgen. Det är fruktansvärt skönt att alltid vara ledig på helgen. Så var det inte under tiden på Lidl. Någon gång jobbade jag 3-4 helger i rad. Usch hur orkade jag?!

När jag gjort mig klar att gå hemifrån så ska jag gå och försökja byta ett par skor som var för små. Jag köpte dem i en liten butik på rea så risken är ju att de nekar mig totalt. Äh jag får slå på charmen… Höhö. 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.