For better for worse

Hej vänner. Hur mår ni? Själv kan jag inte påstå att jag är på topp just nu. Allting känns liksom lite jobbigt och jag har ångest för så himla många saker att jag inte riktigt vet vilken ände jag ska börja i. Så fort de jobbiga tankarna dyker upp i huvudet så kommer den smygandes. Den där bastanta ångesten som fyller upp hela bröstet som en ballong och sedan gör det svårt att andas normalt. Jag vet att det förmodligen är PMS:en som spökar men det är ändå så himla jobbigt när jag känner mig såhär skör. Jag är så trött men sover dåligt på nätterna. Beslutsångesten försvårar vardagen och jag märker att jag just nu inte riktigt är mitt vanliga glada jag, vilket kräver en enorm kraftansträngning för att hålla skenet uppe på jobbet.

Dessutom upptäckte jag idag att vattentanken på min toalett hemma har spruckit så att den läcker vatten. Jag fick stänga av vattentillflödet tillfället så att det inte blir översvämning. Verkligen roligt att behöva hantera det när jag redan har ganska mycket att tänka på.

Ska vi ändå avsluta detta inlägg med några positiva saker?

– Jag träffade Daniela efter jobbet och åt en supergod Affogato (vilket kanske inte var så positivt med tanke på att jag sedan fick skynda till toaletten…).
– Sommarvärmen. Det behöver inga ytterligare kommentarer förutom att jag aldrig tidigare varit såhär solbrun i maj.
– Det verkar som att jag blev godkänd på tentan. Thank god for that!
– Det händer roliga saker på nöjesfronten framöver. På fredag ska jag på en invigning av en ny restaurang, om 1,5 vecka ska vi fira mammas 70-årsdag, en vecka senare är det invigningsfesten på MEC och i början på juli har Louise en stor 30-årsfest i Jönköping.
– På lördag åker jag upp till pappa och Ewa för att fira syrran med dem.
– Om mindre än en månad åker jag, mamma och syrran till Barcelona.

Jag ska ta en dusch och sedan lägga mig under täcket framför ett avsnitt av Gossip Girl. Mer än så orkar jag inte ikväll.

En utsikt jag inte fått njuta av på två månader… Det enda jag ser nu är plast när jag tittar ut genom fönstren i min lägenhet. Jag vill ha tillbaka det här!

0 reaktioner på ”For better for worse”

  1. Jobbigt att ditt mående är en sådan berg och dalbana. Hoppas det snart vänder uppåt igen och att du får stanna på krönet!
    Värmen är verkligen anmärkningsvärd! När vi åkte till Sicilien i mitten av april var gatorna isiga och snöiga här. Då vi kom hem tre veckor senare var det sommar och den bara fortsätter… Otroligt! Nästa vecka åker vi till våra gamla hemtrakter. Först till Linköping och därefter till Stockholm. Ska bli en kul och lite nostalgisk omväxling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen