Travels

Even though I love you

I helgen lämnar jag storstaden för en natt och tar tåget till kusten med min fransman. Vi ska bo på hotell, promenera på stranden, njuta av hamnstadsliv, äta gott och kramas en massa. Efter denna veckan tror jag att det är ganska välbehövligt. Ikväll är det en AW för jobbet, på torsdag kväll ska jag sitta barnvakt på kvällen och på fredag är det midsommarfest på jobbet som jag organiserar. Alltså långa dagar denna veckan. Jag har redan börjat packa för lördag morgon då vi åker redan kl 10.

 
Jag tycker om dig Paris, men det ska bli skönt att vara ifrån dig i 1,5 dygn.
Nu ska jag ta mig ner i 6:e för att supporta Sverige mot Frankrike. Vi får se vem i mitt fransk-svenska hushåll som somnar nöjd och glad ikväll.
 
 
0

0 kommentarer

  • Sophie

    Alltid härligt att komma ifrån stan för ett break då och då, håller med dig. Kanske är det vårt svenska arv som gör att vi längtar ut till landet 😊 Nej inte första besöket i Hong Kong, en favorit som jag verkligen rekommenderar. Lite som ett asiatiskt Paris med skyskrapor, du skulle nog gilla! Resorna är fantastiska men just nu sitter jag i solen hemma i Sydney på mitt favvis cafe och njuter av att vara hemma. Loving the mix!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.