Things I like

One Good SaturdayEfter fiskarna i lördags gick jag och C förbi Decathlon på av de Wagram. Han ville köpa ett par golfskor men i stället kom jag därifrån med ett nytt träningslinne. Om jag bara kunde få lite tid och motivation att dra igång med träningen igen..

Efter den spännande shoppingrundan åt vi en skön lördagslunch på Lacombe. Deras Club Sandwich med samma namn är den godaste i Paris. Hade jag inte blivit så sjukt mätt av huvudrätten hade jag tagit en av deras goda efterrätter också.

Resten av eftermiddagen spenderade jag med Natalie och Bahareh. Vi drack kaffe, pratade om mobilabonnemang och gick en snabbis på stan. När de gav upp tog jag en runda på Les Halles och hittade en superfin sommarklänning för värt lika lite som 1,5 biobesök. Nu väntar jag bara på värmen! När kommer den egentligen?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.