C'est la vie

En vecka senare

Jag funderade över hur jag skulle börja det här inlägget eftersom att det var en vecka sedan någonting dök upp här på bloggen. Det har hänt en massa skoj sedan förra veckan så jag valde att prioritera bort den här virtuella delen av mitt liv. Sedan kom jag på att jag saknar den, och er. Ni är ju också mina vänner även om jag inte träffat merparten av er i verkligheten. Jag gillar våra interaktioner här.

Solen skiner idag och likt en solmissbrukare när den första vårsolen tittar fram i mars, så satt jag i förmiddags med ansiktet i sjuttio graders vinkel, vänd mot söder. Sög in ljuset med hopp om att möjligtvis få lite, lite solkysst hy på köpet. Det gäller att passa på för sedan ska det regna i en vecka. Vem vet när vi får se solen igen? I mars kanske? Nej fy farao. En kompis föreslog en resa söderut över vintern och det är nästan så att jag överväger det. Efter att jag lapat lite sol satte jag mig på Nostra och åt en nyttig sallad, och sedan traskade jag bort till biblioteket. Här sitter jag nu och kränger godis samtidigt som jag försöker blockera bort det dåliga samvetet över att ha tillbringat mer tid med att sms:a med diverse folk än att faktiskt göra det jag kom hit för.

Övrigt som hänt i veckan är att jag verkar ha blivit kvitt den där bakterien i magen. Det firade jag med att dricka lite för många drinkar på Care/Off i fredags. Enligt en läkarvän så kan det vara farligt när man gått på antibiotika, men han rekommenderade ändå mig att chansa och jag är inte den som ifrågasätter doktorer. Sedan har jag hängt med vänner, tagit långa sovmorgnar, återgått till gamla kaffevanor, upptäckt nya trevliga barer och varit i Blekinge över söndagen. Där hängde jag med kossor och hjälpte till att borra skruvar i en friggebod med Falu Rödfärg.

Nu är tydligen mamma här så jag ska gå ner och fika med henne. Hon behövde hjälp med något tekniskt på mobilen. Ikväll ska jag äta middag med Daniela och i morgon ska jag prova på klättring. Det ska bli kul!

0 kommentarer

 • artist

  Ja, det är verkligen inte roligt när solen inte skiner på flera veckor. Man blir så sjukt trött. Jag fick D-vitamin av mina föräldrar i lördags. Så snällt, för jag är trött ofta. Mysigt med kossor. Att vara på landet är verkligen bra för själen.

  Skönt att du mår bättre och har haft det bra! Ja, visst behöver man en paus från bloggvärlden i bland.

 • Martina

  saknar dina uppdateringar när du inte bloggat!

  ja solen, fy för vintertid och aldrig hinna vara ute i ljuset…. i helgen tyckte jag så synd om migsjälv att jag fick baka lussekatter. Det enda positiva med vintern typ..:det och julledigt!

 • isabylund

  haha låter som ett fantastiskt sätt att fira att magen mår bättre 😉 Kan gärna haka med dig söderut i vinter, försöker att inte ens gå in i tankarna på mörkret och kyla som väntar. blir för deppad!! Kram gullis <3

 • Daniel på FlyingDryden

  Klättring, det är ju skitroligt! Hoppas det gick fint och så måste jag rekommendera ”riktig” ledklättring. Testade det i somras för första gången och det var grymt häftigt att dra upp för en lodrätt klippvägg! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.