C'est la vie,  Shopping

Nytt i garderoben och en sömnlös natt

Har ni sett nog av mina spegelbilder med den fula vita garderoben i bakgrunden? Inte ännu? Nej okej, det var ju bra. Jag beställde kläder från H&M på rean som jag blev väldigt nöjd över. Dels den här mockakjolen i en fin marinblå färg, samt en vit, långärmad tröja med 50/50 siden och bomull. Just den senare är jag extra nöjd med. Den är sydd med sömmar på fram- och baksidan vilket ger en extra speciell look. Mockakjolen gillar jag också, även om jag hade velat att den hade fickor, men man kan inte få allt här i livet.

Just för tillfället sitter jag på en buss inför en lång arbetsdag. Jag kunde först inte somna igår och vaknade till flera gånger, sedan låg jag vaken mellan klockan tre och fem. Underbart när klockan skulle ringa kl 05.40. Sen råkade jag somna om och vaknade med ett ryck, övertygad om att jag försovit mig och egentligen borde vara på jobbet sedan en timme tillbaka, men lyckligtvis var det inte så illa. Däremot gick mina planer om en lugn start på dagen helt i kras. Jag tackade min framförhållningsförmåga för att jag hade lagt fram kläder redan igår (och packade väskan i natt när jag inte kunde somna om), skvätte kallt vatten i ansiktet och sminkade mig på 2 minuter. Sedan fick det bli en macka to-go och inget kaffe. Jag mår väl inte helt toppen just nu. Jag känner mig smått groggy och halsbrännan är inte nådig, men förhoppningsvis klarar jag mig genom dagen utan smärre missöden. Bara jag får i mig en kopp kaffe så snart som möjligt.

Hoppas att du som läser detta får en riktigt fin dag! 🥳

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.