En tågresa hem

Resan hem gick ganska smidigt, men jag kände mig lite åksjuk till och från. Sådär så att det finns i bakgrunden och får en att känna ett konstant obehag. Jag tror att det beror på att jag inte åt någon riktig lunch innan jag åkte för då brukar jag bli åksjuk. På grund av illamåendet drack jag dessutom en massa vatten så att jag var tvungen att gå på den äckliga tågtoaletten flera gånger. Vad är det för fel på vuxna människor att de 1. inte spolar efter sig 2. skvätter kiss över hela toalettstolen 3. ockuperar toaletten i typ en halvtimme? Däremot så måste jag säga att tågen i Danmark är ganska fräscha (förutom toaletterna då, men det är ju mest en mänsklig faktor) och bekväma att resa med. Sköna säten och gott om platser i de tysta kupéerna. Älskar att sitta i dem för då slipper jag både gapiga ungar och människor som pratar högt non-stop i flera timmar, hehe.

Jag kom hem till en kvav och varm lägenhet för jag hade tydligen skruvat upp elementet innan jag åkte i torsdags, eller så var elementet på och så kom värmen igång. Anywho. Inte så viktig information kanske. Lagade middag av färsk tortellini som jag hade i kylen (tack och lov för det!), mozzarella som kan ha varit på gränsen till dålig och gjorde sedan tomatsås av en tomat och några körsbärstomater jag hade i kylen. Det blev faktiskt riktigt gott. Singelmiddag deluxe, eller à la budget. Nu ska jag ta en dusch, förbereda kläder och väska inför i morgon bitti och sedan lägga mig i sängen. Jag känner mig lite yr efter den skakiga tågresan och trött efter en fullspäckad helg. Bilder från den kommer i veckan för nu strejkar fotoimporterings-programmet på datorn. I stället bjuder jag på en fin solnedgång från en sensommarkväll förra året för den bilden hade jag tydligen laddat upp på bloggen. Ni vet ju hur svag jag är för solnedgångar.

Gute Nacht!

0 reaktioner på ”En tågresa hem”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen