Dark red

Jag känner som att jag har en infektion i kroppen som ligger och pyser men aldrig tycks vilja bryta ut. Halsen känns tjock och jag fryser konstant. Kanske var det lördagens promenad längs den tyska nordvästra kusten som är boven i dramat. Vilket passar bra med att vi ska på utflykt idag med eleverna till bokskogen. Jag hoppas verkligen att det blir en regnfri dag. För säkerhets skull har jag byggt på med varma lager kläder. Klimatmässigt hatar den här tiden på året för min kropp anpassar sig till temperaturen den befinner sig i, så antingen svettas jag eller så fryser jag. Hur tusan ska man klä sig när det är 7 grader ena dagen och 16 nästa? Dessa i-landsproblem…

Även om jag gärna hade velat det så tänkte jag att det är bättre att ta ett par välanvända skor idag än mina – relativt nya – röda Adidas Campus.

Jag beställde dem från eskor.se och det gick hur bra som helst. Jag fann dem där till reapris och var lite skeptisk först, vilket man kan vara när det kommer till hemsidor som är okända för en, men jag googlade lite och bestämde mig för att chansa baserat på de omdömen jag läste på ett forum. Skorna kom fram på tre dagar utan krångel. Du hittar dem HÄR med lite rabatt. De är för övrigt normala i storleken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen