C'est la vie

En söndag bland vingårdar och längs med vackra kustremsor

Jag ville berätta om min söndag för den var så himla bra. Det började med en tripp till Stellenbosch och lunch på Babylonstoren Wine Estate. Det är en av de mest prestigefulla vingårdarna i området och när vi ringde för att boka bord på deras restaurang fick vi höra att väntelistan var 2 månader. Jahapp. Det fick bli mat på deras Greenhouse i stället och vi blev verkligen inte besvikna. Vi delade på en flaska vin och åt oss proppmätta innan vi körde vidare. Det är så mysigt i Stellebosch. Bara att köra förbi alla vingårdar med berg fulla med vinrankor är en upplevelse i sig.

På vägen tillbaka till Kapstaden tog vi kustvägen via Muizenberg, St James, Kalk Bay, Fish Hoek, Hout Bay, Camps Bay etc. När vi kom till Chapman’s Peak höll jag på att tappa hakan. Ni kan inte förstå hur vackert det är här. Breathtaking. Att vi dessutom hade en bil med nedfällbart tak gjorde upplevelsen ännu mer fantastisk.

Jag låter bilderna tala.
 

De tre nedersta bilderna är från när vi stannade vid Chapman’s Peak. Bilderna kan inte riktigt mätas med hur det är i verkligheten. Jag har sett många vackra platser i men detta var någonting helt annat. Jag skulle kunna åka dit varje kväll och se på solnedgången, hehe.

Jag har fullt upp på jobbet idag med en lång todo-lista och om en stund ska jag även intervjua en fransyska som vill komma till Kapstaden för en praktik. Det är egentligen en positiv sak att jag har mycket att göra för då går tiden snabbt och just nu längtar jag mest till dagens slut för jag har trevliga planer efter jobbet. Jag ska äta upp min lunch och sen förbereda inför intervjun.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.