Weekend

En salig mix av söndagskänslor

IMG_7296 IMG_7300 IMG_7301 IMG_7307

Fyra bilder från min söndag. Brunch hemma hos mig med syrran och Henry, och senare gick jag och mötte upp med Lucie. Jag anlände med gråten i halsen och bröt ihop när hon gav mig en varm kram för att sedan säga, ”Det kommer lösa sig. Kom så bjuder jag på kaffe!”, med sin mjuka franska accent. Det var precis vad jag behövde och jag var så tacksam för att det var just hon som jag skulle träffa. En fin vän är vad hon är, som egentligen förtjänar mer än mina nuvarande sporadiska meddelande. Jag borde bli bättre på att höra av mig till folk och bjuda hem dem. Det får bli mitt novemberlöfte. Vi promenerade in till stan och satte oss på Café Noir (varför har jag inte varit där tidigare??) och efter det så begav jag mig hemåt igen. Rensade luften med en person som står mig nära, grät lite till och sen kändes helt plötsligt allt lite bättre. Att bli ovän med ens närmsta kan vara bland det värsta som finns. Det får mig att känna mig så sårbar och ångestfylld. Som tur är så stärks ofta relationer av att bråka och vara ärliga mot varandra.

Söndagen var med andra ord av blandad karaktär, men överlag ganska bra. Jag kände alla möjliga känslor igår. Ledsamhet, ilska, frustration, ångest, tacksamhet, oro, kärlek… ja allt man kan känna i princip! Idag har jag en massa att göra så nu ska jag äta frukost och sen dra iväg på några ärenden.

Hoppas att ni får en härlig måndag!

//I had a very mixed weekend. A falling out with somebody who is very close to me got me off balance, but everything got resolved and I even think that it was good for us to clear the air a bit. Besides that I had my sister and her boyfriend Henry over for brunch, and later on I went to see my friend Lucie. I arrived a bit teared up, but she just gave me a warm hug and said that things would work itself out, then she treated me for a coffee. I’m so grateful for my friends. A Sunday of mixed character in other words. I’m gonna do the best of this busy Monday, that consists of errands and other important thing that I need to take care of.

Have a great day everyone!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.