Q&A,  Tankar & Funderingar

Vem är jag?

På restaurangen… är jag den som redan kollat in menyn, är jättekrånglig med viner, skickar tillbaka maten om den inte är bra, gärna beställer efterrätt och aldrig tar fram miniräknaren när notan ska betalas.

På nattklubben… fuldansar jag mig svettig, sjunger jag med till låtarna, går jag hem om musiken är för hög och köper jag sällan mer än en drink (om jag inte går ut med Andrew i Paris för då är det alltid tequila shots involverade). För övrigt går jag sällan ut i Malmö för att 1. det är så himla dyrt 2. det är så himla tråkigt 3. medelåldern på alla ligger sådär 12 år under min egen ålder.

En blöt utekväll i Paris för drygt två år sedan.

I klädbutiker… går jag helst runt ensam, är jag antingen den som sitter på en stol och väntar eller den som provar en massa plagg, är jag sällan längre än en kvart.

På flygplan… måste jag sitta vid fönstret och allra helst långt fram, kan jag aldrig sova, köper jag sällan någonting att äta (älskar flygbolag som bjuder på kaffe – tack SAS!), blir jag irriterad på folk som tar upp gången när man ska gå på planet.

På café… sitter jag oftast ensam med datorn eller en bok men jag fikar även med andra. Jag köper oftast en kaka av något slag och går aldrig till kaféer som inte har gott kaffe.

En av mina favoriter när det vankas fika: Red Velvet Cake.

I skolan… var jag duktig på engelska, tyckte jag jättemycket om historia, gick jag det estetiska teaterprogrammet och var inte den populära tjejen.

I ett förhållande… är jag kärleksfull, omtänksam och troligtvis väldigt rolig att vara tillsammans med. När jag inte är ett PMS-monster och tar ut alla mina aggressioner på min stackars pojkvän vill säga.

I matbutiken… går jag alltid till frukten först, kollar jag alltid på priserna, tar jag alltid varan längst bak (yrkesskadad), älskar jag provsmakningarna på fredagar och ångrar jag mig ofta med minst en vara när jag väl är framme i kassan.

På morgonen… behöver jag en stund för mig själv att vakna till, tycker jag om att morna mig en stund, dricker jag aldrig kaffe innan jag ätit någonting, väntar jag ibland lite för länge med att göra frukost.

På kvällen… är jag oftast ganska pigg, sitter jag uppe alldeles för sent, äter jag gärna middag och dricker vin med vänner, har jag svårt för att lägga ifrån mig datorn och så lovar jag alltid att lägga mig tidigt (fastän jag vet att det inte kommer hålla).

En kväll som inte kallas för ”Netflix and chill”. 

På bussen… sitter jag helst på platserna lite högre upp, flyttar jag min väska när det kommer mycket folk, blir jag förbannad på de som inte ger sin plats till äldre/gravida/små barn etc, lyssnar jag på musik eller pratar i telefon. 

På jobbet… är det oftast kaos på mitt skrivbord, är jag den som sjunger och sprider en god stämning men som även respekterar en god arbetsro, måste jag jobba på att säga nej, måste jag stå och snacka lite vid kaffemaskinen, ger jag gärna komplimanger till mina kollegor om jag tycker att de är fina/gör något bra.

Just nu… mår jag överlag ganska bra. Lite pms, huvudvärk på grund av att jag kör en kaffe/socker-detox (oj vad jag kommer sova bra i veckan, men abstinensen är redan påtaglig) och så väntar jag på att en sista pusselbit ska göra allt komplett. Utöver det så är jag mest förväntansfull och lite pirrig just nu. Fjärilar i magen liksom. 

Snart faller förhoppningsvis allt på plats…


0 kommentarer

 • Dryden - Traveler's Edition

  Alltså, härlig lista! Måste nästan koppa den nästan kanske inte helt rakt av men i alla fall inspirations-rakt-av. Och så är jag själv den som inte säger ifrån om maten utan äter, håller käften och bloggar om det tre veckor senare istället. Jobbar på motsatsen…

 • christinestories

  Kul att höra! Ja det där får du jobba på. Dumt att betala för mat som inte håller måttet 😉 Och kopiera du. Ska bli intressant att läsa din version!

 • Sandra

  Kul att du gick teaterprogrammet ju!! Jag älskar att fuldansa! Jag tror att vi hade haft det så himla trevligt om vi hade träffats på en middag. Känns som att vi båda är kvällsmänniskor som uppskattar vin och mat! Haha sorry för stalkig kommentar! Jag hoppas att det var okej att jag snodde listan? Råkade göra det innan jag frågade 😋

 • christinestories

  Hahaha, alltså du är så himla rolig och vet säkert inte ens om det själv! Jag tror också att vi hade haft jättekul ihop om vi hade träffats. Kanske får vi göra det en dag! <3 Och klart du får stjäla listan! Ska kolla in den nu, hihi. Kram!

 • Emelie

  Åh, jag skrev också denna lista på min blogg för några veckor sedan! Så himla rolig lista, både att skriva och att läsa.! Ps. Red Velvet är min nya favorittårta. Åt den första gången förra månaden. HIMMELRIKET. Och är så nyfiken på att höra mer om dina fjärilar i magen! 😊

 • Ellinor

  Vilken rolig och annorlunda presentation av en (dig) själv! Skadar aldrig att fundera på hur man beter sig i olika situationer. Kanske att man får upp ögonen för sådant man tidigare inte tänkt på – både bra och dåligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.