C'est la vie

Crazy people

IMG_7295

Minns ni det där arbetsprovet jag skulle göra i förra veckan? Jag gjorde aldrig det då jag tyckte att det verkade lite fishy (bland annat för att företaget enligt allabolag.se bara hade en anställd och för att det verkade konstigt att en sådan tjänst kunde göras på distans), och för att jag fick besked om någonting annat som gjorde att jag kände att det det inte var värt att lägga ner tid på. Hursomhelst så skickar en kompis denna artikeln till mig i morse och skriver att det lät väldigt likt det arbetsprovet jag skulle gjort. Det var precis det! Någon har alltså utgett sig för att vara ett företag och sedan lagt ut en annons och lurat folk att skriva texter. Det finns verkligen sjuka människor därute. Undrar vad för en person som gör en sådan sak?! Tur att jag aldrig skrev någon text.

Rensningen fortsatte igår och kommer fortsätta hela nästa vecka. Jag kan inte fatta att jag samlat på mig så mycket skit bara på dessa två senaste år! Hemskt är det. I morgon måste jag upp tidigt då jag har en massa ärenden att göra och grejer att fixa med. Lösa trådar som måste knytas ihop. Saker som måste införskaffas och praktiska lösningar som ska ordnas med. Typiskt rolig måndagsgöra.

 

 

 

Nu ska jag bädda rent sängen, byta om till pyjamas, göra ordning en kopp te och sen lägga mig för att titta på Wahlgrens. Jag tycker att det är det mest uppfriskande reality-programmet på länge. Härligt med kändisar som vågar bjuda på sig själva! Skönt dessutom att se att det finns andra familjer som är lite ”upp och ner”.

0

0 kommentarer

 • Tina

  Fy, vad jag tycker det är tröttsamt att leva i en värld där man inte kan lita på folk. Att man hela tiden måste vara misstänksam. Suck! Tur att du aldrig lade ner en massa tid på att skriva arbetsprovet. Gillar också Wahlgrens. Brukar även lyssna på podden Wahlgren och Wistam. Ha en riktigt bra måndag!

 • Jennie

  Haha men herregud?! SKÖNT att du inte gjorde arbetsprovet utan litade på magkänslan. Helt sjukt vilka personer som finns ute i världen…

 • Jenn - forever abroad

  Men gud…. Bra grej att kolla upp via allabolag! Så sjukt att de/hen har använt ett random nummer också till någon oskyldig. Haha men alltså ”varför just roddmaskiner” – fick du samma uppgift? Annars tänker jag att det är någon som utnyttjade arbetsproverna för att skriva någon typ av frilans-texter som hen tjänade pengar på i slutändan…

 • Sandra

  Men fy! Verkligen tur att du aldrig skrev texten! Asså jag slängde och gav bort hur mycket som helst när jag flyttade ifrån Lund, så sjukt att en hinner samla på sig så mycket grejer (och papper)!!

 • christinestories

  Ja verkligen! Jag känner igen det där. Var samma när jag flyttade från Paris. Till mina vänners stora lycka, haha!

 • Amina

  Men alltså puh vilken tur! Fytusan… Vad finns det för folk där ute? Jag satt och frågade mig själv samma sak igår när anonym åter igen slog till bland mina kommentarer. Vem orkar sitta och sprida hat och försöka trycka ner någon hela tiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.