C'est la vie

En oinbjuden poolgäst

DSC_1701

Klockan är 04.50 och om en stund kommer mitt resesällskap bestående av tre tjejer och hämtar upp mig utanför porten. Efter lite jobb igår så gick jag bort till poolen som ligger ca 500 meter härifrån, och som tillhör University of Cape Town. Allt som oftast kan man bara gå in där utan att de kollar studentkortet (för det är bara till för studenter egentligen) och jag är aldrig den som rättat mig efter regler. Det ser ganska så nice ut va? Jag spenderade resten av eftermiddagen med att packa och sedan åkte jag iväg för att hänga hemma hos en kompis. Det blev lite senare än jag hade tänkt så jag fick inte alls tillräckligt med sömn i natt. Tur att jag inte har körkort och är en av de som kan sova i bilen, hehe.

Den här resan kommer bli bra för mig. Jag behöver koppla från och koppla av. Hämta energi och bara leva i stunden. Jag är så dålig på just det. Jag låter historia sätta onödiga spår i mitt hjärta och oroar mig för framtiden. Så nu ska jag jobba på att inte känna stress, ångest eller att jag måste analysera minsta lilla ord eller handling.

Förresten så har Jennifer lagt upp det där inlägget som jag pratade om. Ni vet, de ”24 Travel Stories” jag skrev om för ett par veckor sedan. HÄR kan ni läsa om när jag firade jul på franskt vis i Paris år 2010.

0

0 kommentarer

  • Maria i Toulouse

    Önskar dig en jätteskön och kravlös resa! 😊 Vi fick ställa in vårt flyg till Sverige idag. Har nog aldrig hänt. Jäkla dundervirus. Hoppas komma iväg när vi frisknat till. Simbassängen ser riktigt nice ut!

  • Sandra

    Det såg ju jättenice ut! Jag har inte heller körkort, passar perfekt att sova under långa bilresor ju. 😋 Hoppas att du får en megasemester utan stress och ångest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.