C'est la vie

En fransos i Landet Mellanmjölk


En stycken snygg fransos i en svensk park


Veckans NU har jag saknat! 😛

Holla! Trots att syrrans dator mest står i min lägenhet så hinner jag inte uppdatera bloggen så ofta som jag velat. Igår tittade solen fram och det var runt 25 grader, så jag och Christophe åkte bort till Kungsparken och åt lunch på det onödigt dyra cafét vid växthusen. Dock hade de supergott kaffe så det var ändå värt det 🙂
Sen la vi oss och myste i gräset och läste lite. På kvällen blev det först förfest med några vänner och sen var vi och såg Shout out louds. Det är inget band jag känner till så mycket men jag tyckte de var bra.

Idag sov vi ut och har mest slappat och kollat på TV. Nu är C och köper cigg och jag ska passa på att städa och byta lakan. Det ser förjävligt ut hemma hos mig, haha!

Ni kanske undrar föresten vad Christophe tycker om Sverige och Malmö? Han har ett ganska osunt förhållande till herrgårdsost och avgudar svensk TV. Haha! Och han tycker nog att Sverige är ganska fint och mysigt. Med all rätt, hehe 😉 Men sen tycker han nog att det är lite roligt med allt planerande och att alla är så lågmälta. Som Triss i Nyhetsmorgon. Någon vinner en massa pengar och det enda de får fram är ett lugnt ”jaha, kul hehe. Ja det blir väl en resa”. I Frankrike hade de hoppat upp och ner och skrikit. Very different.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Kul att få en inblick i hur "Landet Mellanmjölk" uppfattas av "utomstående". Vi själva är rätt snabba med att döma, men har svårt att vara objektiva när det gäller vårt eget.
    Härligt att han trivs i alla fall.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.