C'est la vie

Malmöfestivala


Haha, jag älskar det här fotot!


Christophe nedanför den franska flaggan 😉

Idag åkte jag, Christophe och syrran bort till Västra Hamnen. Där blåste vi nästan bort men det var riktigt fint väder så det var ändå ett bra val för dagen. Vi satt lite och njöt i solen på bryggorna, promenerade och lunchade en väldigt komplicerad club sandwich(varför ska de konstruera dem så man inte kan äta utan att allt rasar samman?).
Sen drog jag och C in till stan och satte oss på Bröderna M vid Gustav för en kaffe och cola. Satt i mysiga soffor och kramades innan vi shoppade lite smågrejer på vägen hem.

Nu har jag tvättat och vi ska snart göra oss redo för att gå hem till Aggiz och Daniel som vi sen ska Malmöfestivala med. Och jag ska bli lite lullig av vin eller cider, äta alldeles för många munkar och njuta av mysig stämning och musik med människor jag tycker om. Det ska bli så trevligt. Sooo, nu ska jag avsluta här.

Vi syns!

0

0 kommentarer

 • Samantha

  Härliga bilder hurre du! Hur länge blir killen din kvar i Sverige?

  Nu ska jag kånka ut på mitt jäkla bilbatteri som lagt av under tiden jag varit borta! Wish me luck!

 • Magdalena

  Btw svårt de där med nya blogg eller inte. Men de blir väl kanske bäst? 😊 Men annars behåll o byta namn. Gissar på att du kommer besöka Paris rätt ofta ändå så de blir ju parisinnehåll igen 😊

 • Karin i Nice

  Oj, ett par dagar sen jag kommenterade i din blogg! men jag har kollat varje dag minsann 😊 Ser ut som att ni har det supermysigt verkligen! Vad tycker Christophe om Sverige??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.