C'est la vie

Ett tidsfördriv att dö för

Usch jag vill inte tänka på det, men det är oundvikligt. Om två dagar vid denna tidpunkten är vi på väg till Kastrup. Han åker tillbaka till Paris och jag tar sen tåget tillbaka till Malmö. Tiden går för snabbt! Och våra 10 dagar här regnar bort. Bokstavligt talat. Nu öser regnet ner och jag ville ju gå och se Melissa Horn ikväll. Vi får se om vi kanske stannar hemma trots allt. Det är ju så segt att åka iväg och bli alldeles dyblöt. Ingen svensk artist är värd det. Kanske Kent dårå. Undantaget med stort U. Btw, så gick vi förbi han den där snygga idol-artisten som är med i bandet EMD, Erik heter han va? Lite kul. Hade jag varit riktigt pinsam så hade jag bett om en bild ihop. Tur för C att jag bara är normalt pinsam då.

Hur som helst så har jag städat och röjt här hemma. Nu ligger mina smycken och allt smink på plats. Innan var allt huller om buller och då blir hela jag huller om buller. Kanske tar vi och glor på en film i stället. Slöare par får man leta efter, haha. Men vad fan, det får man vara ibland. Viktigast är ju att vi är tillsammans och får kramas och ta tillvara på dessa sista dagar.

Någon som vet om de uppfunnit en stoppa tiden-maskin? Annars så ska jag ta och göra det för fasiken. Och jag kommer bli RIK…!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.