C'est la vie

Melissa Horn Live


Melissa Horn.


Sophia ville inte vara med på bild

Regnet höll sig borta hela kvällen igår och till och med så tittade solen fram. Såklart så drog vi in då och kollade på Melissa Horn. Vi mötte upp kusin och hennes pojkvän, och stod och myste till kärleksmusik. Man kände sig lite extra kär när man stod där och drogs med av stämningen. Nu gillar jag Melissa Horn mer än tidigare.

Stackars Joakim mådde inte bra så han åkte hem men Sophia hängde med oss för lite Lilla Torg-mys på Victors. Väldans trevligt. Och gud vad jag har saknat min andra hälft under mitt år i Paris. Våra löjliga interna skämt, skrattanfall och mysiga filmkvällar. Jag är så glad över att hon kommer vara här nu framöver när syrran flyttar till London och Christophe kommer vara 1000 km bort.

Nu ska jag och C ut och ta tillvara på denna måndag. Det var sol innan men nu flockas molnen. Damnit. Jaja, man är ju iafl ledig och får spendera dagen med den man älskar 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.